Menu

Se hele vores menu

MENUKORT
*Vær opmærksom på, at det ikke er i alle butikker, der serverer morgen- og frokosttallerken. Derudover kan sandwich og salat sortiment variere fra butik til butik.
Varme drikke

Hos emmerys elsker vi kaffe – økologisk kaffe. Derfor brygger vi din kaffe på 100% økologiske vaskede Arabica-bønner.

Vi brygger den med omhu og fast gennemløbstid, så du altid får den samme smag og når vi bruger mælk til din kaffe, bruger vi naturligvis økologisk mælk. God fornøjelse!

Morgen

Dagen starter med en skyr med økologisk marmelade og musli eller granola. Vi rister selv den økologiske musli og granola i vores bagerier.

Eller vælg en økologisk croissant med skinke og ost, der er perfekt, når du trænger til noget ekstra lækkert. Få croissanten varmet og nyd den i en af vores butikker.

Frokost

Når du skal stille sulten til frokost kan du vælge mellem tre forskellige økologiske salater med kylling, oksekød eller en vegetar. 

Prøv også en af vores frisklavede lækre sandwich, hvor du kan vælge mellem laks, tun, kyllling eller skinke & ost. Du vælger selv om dit brød skal være rugbrød eller lyst sandwichbrød. Du kan også vælge vores helt enkle, men meget lækre avokadomad, der serveres på rugbrød.